Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Snooker, Welsh Open / O’Sullivan, eliminat in sferturi

Campionul Marii Britanii la snooker, englezul Ronnie OSullivan (foto), a fost eliminat în sferturile de finală ale Open-ului Ţării Galilor de australianul Neil Robertson cu scorul de 5-4.

OSullivan a dominat prima parte a jocului cu Robertson dar pe final a cedat pierzând şi jocul decisiv de la 4-4 deşi a avut în faţă un adversar clasat cu 10 locuri mai jos în top-ul mondial şi cu aproape şapte ani mai tânăr.

Robertson va juca în semifinale cu un alt englez, Steve Davis, cel care a trecut tot după un joc decisiv de englezul Anthony Hamilton.

în a doua semifinală s-au calificat englezul Andrew Higginson, cel care l-a învins cu 5-1 pe englezul Alister Carter, locul 15 mondial, şi scoţianul Stephen Maguire, locul nouă mondial, cel care a trecut cu 5-3 de englezul Shaun Murphy, locul cinci mondial.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: