Snooker: Shaun Murphy, in sferturi la Open-ul Chinei

Campionul mondial de snooker din 2005, Shaun Murphy (foto), s-a calificat în sferturile de finală ale Open-ului Chinei după ce l-a învins cu 5-2 pe Stephen Maguire, cel care îl oprea din drumul spre titlu la Open-ul Ţării Galilor.

Shaun Murphy, locul cinci mondial, s-a declarat încântat de modul în care s-a jucat meciul cu Maguire şi a afirmat că aşteaptă cu mare bucurie următorul meci pentru că are de învăţat lucruri noi din fiecare partidă pe care o dispută, chiar şi din cele de pregătire.

În sferturi, Murphy îl va întâlni pe surprinzătorul Jamie Cope, una din revelaţiile turneului, cel care l-a învins la limită, 5-4, pe Stuart Bingham, după un meci decisiv foarte echilibrat.

Irlandezul Ken Doherty, locul doi mondial şi unul dintre favoriţii Open-ului Chinei, l-a surclasat cu 5-1 pe Mark Selby, şi va evolua în sferturi împotriva lui Barry Hawkins, cel care l-a depăşit foarte clar, 5-0, pe Joe Swail.

În partea inferioară a tabloului, scoţianul Graeme Dott îl va întâlni pe compatriotul său John Higgins iar englezul Ronnie O’Sullivan, locul trei mondial, va juca cu Marco Fu, venit din Hong Kong, cel care l-a învins în turul doi chiar pe liderul mondial, scoţianul Stephen Hendry.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...