Snooker: Finala surpriza la Open-ul Tarii Galilor

Marea surpriză a Open-ului Ţării Galilor, englezul Andrew Higginson (foto), l-a învins cu 6-3 pe scoţianul Stephan Maguire şi va juca în finală cu australianul Neil Robertson, locul 13 mondial.

Venit practic de nicăieri, deşi are 11 ani de snooker profesionist în spate, englezul Andrew Higginson şi-a continuat seria de victorii strălucitoare de la Open-ul Ţării Galilor cu un 6-3 sec împotriva scoţianul Stephan Maguire.

Mult mai bine cotat decât adversarul său, locul nouă mondial, Maguire nu a făcut faţă luptei decât până la 2-2 moment în care Higginson a pus stăpânire pe masă şi s-a distanţat decisiv la 5-2 câştigând finalmente partida cu 6-3.

Aflat în afara top-ului 50 mondial, Higginson va juca duminică finala Open-ului galez cu australianul Neil Robertson, locul 13 în lume, care l-a învins cu acelaşi scor, 6-3, pe veteranul englez Steve Davis în semifinale.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...