Snooker: Duminica incepe Mastersul Marii Britanii

Una dintre cele mai importante competiţii de snooker din lume, Mastersul Marii Britanii, va debuta duminică la Londra, în Wembley Arena, unde 16 dintre cei mai buni jucători ai lumi se vor duela în memoria regretatului Paul Hunter.

Decedat în octombrie 2006, la numai 27 de ani, din cauza unei lupte pierdute împotriva cancerului, Paul Hunter a fost triplu campion la Mastersul Marii Britanii, în 2001, 2002 şi 2004, iar în memoria sa organizatorii vor da câte 50 de lire sterline pentru fiecare break de cel puţin 50 de puncte reuşit la actuala ediţie.

Astfel este de aşteptat să se adune cel puţin 5.000 de lire sterline, bani ce vor fi utilizaţi pentru pregătirea pe durata unui întreg sezon a unei mari speranţe din lumea snooker-ului mondial.

între cei 16 participanţi la ediţia 2007 se află nume grele precum Ronnie OSullivan, Stephen Lee, Graeme Dott, Peter Ebdon, John Higgins sau Stephen Maguire, dar şi Steve Davis, Shaun Murphy, Stephen Hendry sau Neil Robertson.

AmosNews.

Stiri recente

Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite – VIDEO

https://twitter.com/i/status/1704967631696994467 Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a sărbători Ziua Naţională a Arabiei Saudite. Ronaldo,...