Sneijder, aproape de un acord cu Barcelona

0
100

Mijlocaşul olandez Wesley Sneijder, una din ultimele speranţe care încă nu au părăsit pe Ajax, este foarte aproape de a ajunge la FC Barcelona.

Campioana Spaniei şi a Europei, FC Barcelona, duce o campanie de pregătire a reconstrucţiei echipei iar una din principalele variante este aducerea mijlocaşului olandez Wesley Sneijder de la Ajax Amsterdam.

După ce i-a cedat pe rând pe Rafael Van Der Vaart, Nigel De Jong, Maxwell, Hatem Trabelsi, Tomas Galaşek sau Nourdin Boukhari, Ajax se pregăteşte să renunţe şi la una din ultimele vedete din noua generaţie, mijlocaşul Wesley Sneijder.

Barcelona, care ar putea renunţa la nume precum Edmilson, Thiago Motta sau Ludovic Giuly, a început discuţiile cu Ajax Amsterdam şi este în pole-position pentru transferul jucătorului care mai este dorit şi de Valencia, Atletico Madrid sau AC Milan.

Wesley Sneijder are 22 de ani şi este un produs al şcolii de fotbal Ajax Amsterdam pentru care a marcat 40 de goluri în 119 meciuri, el fiind şi un internaţional olandez cu 30 de selecţii şi cinci goluri marcate pentru adversara României din preliminariile lui Euro 2008.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here