Slectionata Bucurestiului, invnsa greu de Bristol

în ultimul meci din grupele Cupei Challenge la rugby, Selecţionata Bucureşti a pierdut greu pe terenul puternicei formaţii engleze Bristol, 19-33, după ce echipa noastră a fost condusă chiar cu 27 de puncte diferenţă.

în ciuda numeroaselor absenţe din lot şi a renumelui adversarei, care câştigase meciul din România cu 27-3, Selecţionata Bucureşti a făcut o figură foarte frumoasă pe terenul lui Bristol şi a cedat la mare luptă.

Deşi englezii pronosticau o victorie la 50 sau 60 de puncte diferenţă, echipa noastră a reuşit să revină de la 6-33 şi să înscrie 13 puncte în ultimele 24 de minute fără să primească vre-unul.

Gazdele au deschis scorul printr-un eseu reuşit de Craig Morgan, şi transformat de Jason Strange, în minutul 11, Florin Vlaicu a redus din diferenţă prin două lovituri de pedeapsă marcate într-un interval de patru minute dar până la pauză, profitând şi de eliminarea lui Bogdan Zebega, gazdele au mai reuşit două eseuri, autori Higgit şi Short, astfel că la pauză scorul a fost 19-6 pentru Bristol.

Imediat după pauză, profitând de încă o eliminare temporară din echipa noastră, Burcea, englezii au mai marcat două eseuri prin Sambuceti şi Morgan şi s-au distanţat la 33-6.

Pe final însă, Selecţionata Bucureşti are o revenire de orgoliu şi înscrie 13 puncte, Cătălin Nicolae eseu, Dumbravă transformare şi lovitură de pedeapsă, şi Vlaicu lovitură de pedeapsă, astfel că rezultatul final a fost unul chiar surprinzător de strâns, Bristol – Selecţionata Bucureşti 33-19.

Cum în celălalt meci al grupei Newport Dragons s-a impus cu 29-15 pe terenul lui Bayonne, Selecţionata Bucureşti încheie competiţia pe locul trei, cu opt puncte, în faţa francezilor de la Bayonne.

AmosNews 

Stiri recente

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de...