Slectionata Bucurestiului, invnsa greu de Bristol

0
111

în ultimul meci din grupele Cupei Challenge la rugby, Selecţionata Bucureşti a pierdut greu pe terenul puternicei formaţii engleze Bristol, 19-33, după ce echipa noastră a fost condusă chiar cu 27 de puncte diferenţă.

în ciuda numeroaselor absenţe din lot şi a renumelui adversarei, care câştigase meciul din România cu 27-3, Selecţionata Bucureşti a făcut o figură foarte frumoasă pe terenul lui Bristol şi a cedat la mare luptă.

Deşi englezii pronosticau o victorie la 50 sau 60 de puncte diferenţă, echipa noastră a reuşit să revină de la 6-33 şi să înscrie 13 puncte în ultimele 24 de minute fără să primească vre-unul.

Gazdele au deschis scorul printr-un eseu reuşit de Craig Morgan, şi transformat de Jason Strange, în minutul 11, Florin Vlaicu a redus din diferenţă prin două lovituri de pedeapsă marcate într-un interval de patru minute dar până la pauză, profitând şi de eliminarea lui Bogdan Zebega, gazdele au mai reuşit două eseuri, autori Higgit şi Short, astfel că la pauză scorul a fost 19-6 pentru Bristol.

Imediat după pauză, profitând de încă o eliminare temporară din echipa noastră, Burcea, englezii au mai marcat două eseuri prin Sambuceti şi Morgan şi s-au distanţat la 33-6.

Pe final însă, Selecţionata Bucureşti are o revenire de orgoliu şi înscrie 13 puncte, Cătălin Nicolae eseu, Dumbravă transformare şi lovitură de pedeapsă, şi Vlaicu lovitură de pedeapsă, astfel că rezultatul final a fost unul chiar surprinzător de strâns, Bristol – Selecţionata Bucureşti 33-19.

Cum în celălalt meci al grupei Newport Dragons s-a impus cu 29-15 pe terenul lui Bayonne, Selecţionata Bucureşti încheie competiţia pe locul trei, cu opt puncte, în faţa francezilor de la Bayonne.

AmosNews 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here