Simona Halep: Le cer iertare fanilor pentru ultimul meci

Simona Halep le-a cerut iertare fanilor pe Twitter, după evoluţia pe care a avut-o în finala de la Cincinnati, pierdută cu scorul de 1-6 0-6, în faţa Garbinei Muguruza (Spania).

„Mulţumesc, Cinicinnati, pentru acest extraordinar turneu. A fost o săptămână bună pentru mine, cu câteva meciuri bune. Vreau să le cer iertare fanilor pentru ultimul meci, sunt foarte dezamăgită, dar eu am făcut-o şi o iau ca atare. O felicit pe Garbine pentru tenisul ei extraordinar. Voi continua să muncesc pentru a deveni mai puternică pe toate planurile. Mulţumesc echipei pentru că este alături de mine în aceste momente. Uneori, cum s-a întâmplat şi astăzi, nu pot răspunde nici sfaturilor lui Darren. Abia aştept US Open acum”, a scris Halep, pe contul ei de Twitter.

 

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. În acelaşi timp, Halep a ratat ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Între ea şi Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Anul trecut, jucătoarea română a ajuns în sferturi,la Flushing Meadows.