Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep, la un an de la un succes istoric!

În urmă cu fix un an, Simona Halep repurta un succes istoric, reușind să câștige prestigiosul trofeu de la Wimbledon.

Atunci, pe iarba londoneză, Simona Halep făcea un meci perfect în finală, 6-2, 6-2 cu Serena Williams în mai puțin de o oră de joc. Era al doilea turneu de Grand Slam al Simonei, după cel de la Roland Garros, venit însă pe o suprafața mai puțin prietenoasă pentru Simona, iarba. Pe parcursul acelui turneu însă, Simona a fost de neoprit, cedând un singur set, în disputa cu Mihaela Buzărnescu din turul al doilea. Ea le-a mai depășit pe parcurs pe Aliaksandra Sasnovici, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina.

Despre finala cu Serena, Simona a declarat: „N-am avut nimic altceva în cap decât că trebuie să joc și să-mi iau șansa. Am fost ca soldații în armată, punct ochit, punct lovit, nu mi-a fost teamă de nimic Meciurile pe care le-am jucat în trecut m-au ajutat foarte mult, am fost de multe ori aproape, dar n-am reușit să câștig. Nu mi-a fost teamă de absolut nimic la meciul acela„.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: