Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep donează pentru Australia

Asemeni altor jucători de top, Simona Halep a decis să se implice în acțiunile umanitare care au ca scop sprijinirea Australiei, greu încercată de incendiile din ultima perioadă.

Ştiţi că iubesc Australia, dar la fel de bine ştiţi că nu servesc prea mulţi aşi. Vreau să ajut, așa că angajamentul meu e acesta: de fiecare dată când îi fac viaţa amară lui Darren în lojă, în timpul turneelor din Australia, să donez câte 200 de dolari.

Aşa voi strânge mulți bani!”, a scris Simona pe Twitter.

„Pentru prima dată, te încurajez să o faci și mai pun și eu câte 50 de dolari Suntem alături de pompieri, voluntari, echipajele de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate de incendii”, a replicat Darren Cahill, antrenorul australian al SImonei.

Halep va debuta în 2020 la turneul de la Adelaide, după care va participa la Australian Open.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: