Simona Halep a donat 20.000 de euro pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia

Simona Halep a mărturisit că a donat 20.000 de euro pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, după ce, la revenirea în ţară, declarase că preferă să nu dezvăluie suma, infromează businessphilosophy.ro.

“Fericită să anunţ că am donat un total de 20.000 de euro pentru incendiile de vegetaţie din Australia. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!”, a anunţat Halep, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Happy to announce that I have donated a total of $20,000 to the bushfire relief fund 

I’ll be on my best behaviour from now on, promise @darrencahill #Aces4BushfireRelief #AusOpen https://t.co/axHes7Phq1— Simona Halep (@Simona_Halep) February 2, 2020

În timp ce majoritatea jucătorilor au contribuit în urma aşilor de la meciuri, Simona a ales să dea pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

“Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...