Shevchenko: Nu sunt tapul ispasitor

Atacantul lui Chelsea, nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, de la transferul sau de 50 de milioane de euro din aceasta vara, iar criticii sai au sugerat ca rezultatele negative alea echipei, i se datoreaza.

Shevcenko a declarat pentru The Times: “Sunt luat drept tap ispasitor, pentru lucruri cu care nu am nici o legatura”.

“Am un contract pe 4 ani. Sunt aici acum si voi ramane aici. Voi continua sa muncesc pentru a-mi castiga un loc in echipa. Am fost atacat din toate partile, dar intentionez sa continui. Nu sunt un las, voi continua sa strang din dinti, vreau doar sa nu fiu implicat in scandaluri”, a mai spus atacantul ucrainean.

Au existat voci care au spus ca din cauza relatiei ucraineanului cu patronul Abramovici, autoritatea lui Murinho in cadrul clubului, s-a diminuat. “S-au scris lucruri despre relatia mea cu Abramovici care au fost exagerate. Relatia mea este aceeasi ca a oricarui jucator. El este presedintele si eu jucator, totul este pur profesional”.

“S-au scris multe lucruri neadevarate despre mine, lucruri care m-au afectat atat pe mine cat si pe familia mea. Sunt un fotbalist, nu un politician. Treaba mea este sa joc fotbal, si asta este tot ce vreau sa fac. Oamenii depasesc o limita atunci cand scriu toate aceste prostii despre mine”.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...