Sevilla rateaza sansa desprinderii in Primera

0
80

Abia ajunsă lideră în Primera Division că FC Sevilla a şi călcat strâmb, 0-1 în deplasare cu una din codaşele clasamentului, Gimnastic Tarragona, iar lupta pentru titlu continuă să fie deschisă.

După ce Barcelona şi Real Madrid au încheiat la egalitate, 3-3, în meciul direct de sâmbătă, celelalte două favorite la titlu, Sevilla şi Valencia, au pierdut şi ele puncte preţioase în jocurile de duminică.

Dacă Valencia a obţinut un punct la Osasuna, 1-1, goluri marcate de Punal, din penalty, respectiv Morientes (foto), în prelungiri, Sevilla a pierdut surprinzător la Gimnastic Tarragona, 0-1, gol marcat de fostul atacant al lui Real Madrid, Javier Portillo.

Cu Laurenţiu Roşu titular şi cu o evoluţie bună ca atacant până în minutul 83, când i-a cedat locul lui Cesar Arzo, Recreativo Huelva a reuşit un 1-1 la Getafe, goluri marcate de Guiza pentru gazde şi Uche pentru oaspeţi. Cosmin Contra nu a fost folosit la Getafe.

Fără Gabriel Tamaş în teren, Celta Vigo a încheiat şi ea la egalitate, 1-1, meciul de acasă cu Athletic Bilbao, goluri marcate de Angel şi, respectiv, Zubeldia.

În celelalte partide, Real Sociedad a învins cu 3-1 pe Mallorca, goluri marcate de Savio, Kovacevic şi Xabi Prieto, respectiv Ibagaza, Betis Sevilla şi Zaragoza au încheiat la egalitate, 1-1, goluri marcate de Marcos Assuncao, respectiv Diego Milito, Racing Santander şi Espanyol Barcelona au încheiat şi ele la egalitate, 1-1, goluri marcate de Garay, respectiv Riera, iar Atletico Madrid a învins cu 2-0 pe Deportivo La Coruna, goluri marcate de Luciano Galletti şi Mista.

FC Barcelona şi FC Sevilla au câte 50 de puncte şi sunt la egalitate în fruntea clasamentului din Primera Division, fiind urmate la trei puncte de Valencia, la cinci de Real Madrid, la şapte de Zaragoza şi Atletico Madrid şi la nouă de Recreativo Huelva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here