Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Sevilla – Betis 0-0

Sevilla şi Betis au încheiat la egalitate, scor 0-0 prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Regelui. Chiar dacă gazdele au dominat, ocaziile de poartă au fost puţine, iar soarta calificării se va decide la finalul lunii în returul programat pe terenul celor de la Betis.

Derby-ul oraşului Sevilla s-a repetat anul acesta şi în Cupa Spaniei. Duelul a fost însă unul fără vlagă, iar singura ocazie importantă a venit în minutul 37, la lovitura liberă a lui Dani.

în partea secundă, Luis Fabiano (foto) nu a nimerit poarta adversă în timp ce Betis a replicat prin argentinianul Caffa, lipsit la rândul său de insipraţie în faţa buturilor gazdelor. Cu 12 minute înainte de final, Sevilla a închis meciul cu ocazia lui Frederic Kanoute la o lovitură liberă executată de Jose Luis Marti, însă scorul a rămas nemodificat. 0-0 rezultat final care amână calificarea pentru reurul programat pe stadionul lui Betis.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: