SERIE A/ Vieri s-a impacat cu fanii Atalantei

Atacantul italian Christian Vieri a căzut la pace cu suporterii “orobicilor”, care îl întîmpinaseră cu ostilitate în primele zile de la revenirea sa la Atalanta. Decizia oficialilor bergamezi de a-l readuce pe Vieri la club după ce acesta părăsise echipa pentru Fiorentina cu o stagiune în urmă a fost contestată dur de fani, care l-au catalogat pe veteranul de 35 de ani drept “un mercenar”.

Acum, fostul internaţional italian spune că apele s-au calmat: “Relaţia mea cu fanii s-a îmbunătăţit, mai ales după ce am vorbit cu unii dintre ei”.

Bobo Vieri, aflat la a treia experienţă la Atalanta din carieră, după cele din sezoanele 95-96 şi 06-07, s-a întors în vară în Lombardia ca jucător liber şi a semnat un angajament pe un an. El mai are pînă să intre în graţiile tribunei, deoarece o accidentare din intersezon încă îl împiedică să joace. “Mă simt bine, dar accidentarea încă mă jenează. Prin urmare, nu pot estima cînd mă voi întoarce pe teren. Important este să mă bucur de această experienţă şi sper să mai pot juca doi ani”.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...