Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

SERIE A/ Stele de Crăciun

Mario Balotelli (Inter, 19 ani)

Născut în 1990, jucătorul de origine ghaneză pare totuşi că joacă pentru Inter de o viaţă, cu alura lui de Obafemi Martins ceva mai tânăr. „SuperMario” a reuşit 5 goluri şi 5 assist-uri în primele 19 apariţii din acest an competiţional. Recent, brazilianul Douglas Maicon, coechipierul lui Balotelli la Inter l-a califi cat mai bun decât conaţionalul său Alexandre Pato!

Abel Hernandez (Palermo, 19 ani)

Internaţionalul uruguayan de tineret care se antrenează cot la cot cu Melinte şi Goian pe stadionul Renzo Barbera şi-a făcut debutul în Serie A în martie 2009, la aproape o lună după ce a fost achiziţionat de Palermo. După inerenta perioadă de acomodare, a început să primească tot mai mult timp de joc iar la fi nele lui octombrie a marcat primul său gol în Il Calcio într-un eşec cu Inter (3-5).

Alberto Paloschi (Parma, 19 ani)

Gol la debut pentru Milan în Cupa Italiei. Gol la debut pentru lombarzi în Serie A, la numai 18 secunde după intrarea pe gazon. Sunt performanţe cu care tânărul vârf a luat lumea fotbalului prin surprindere, făcând ca elogiile în direcţia lui să nu mai contenească. Împrumutat la Parma, Paloschi rămâne letal, ajutându-i pe „crociati” să promoveze şi să fi e revelaţia turului în 2009-10, cu 4 goluri în 13 apariţii.

Stevan Jovetic (Fiorentina, 20 ani)

Are o faţă de copil, ceea ce şi este, însă un sânge rece de criminal, iar asta s-a văzut nu de puţine ori în acest sezon. Poate cel mai memorabil joc făcut de atacantul muntenegrean în prima jumătate a campaniei a fost cel contra lui Liverpool, când puştiul venit de la Partizan Belgrad a reuşit o dublă care l-a consacrat definitiv în inimile fanilor „viola”.

Alexandre Pato (AC Milan, 20 ani)

Nu au trecut nici doi ani de când Carlo Ancelotti îl aducea pe brazilian pe San Siro, în ceea ce avea să fie una dintre cele mai bune achiziţii din istoria Milanului. După ce a fost golgheterul “rossonerilor” în sezonul precedent, cu 18 goluri, “Răţoiul” îşi continuă forma prolifică în 2009-10. A dat 9 goluri în primele 20 de apariţii în toate competiţiile, inclusiv o doppieta contra Realului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: