Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

SERIE A/ Mutu are fani si in Nepal!

Vă vine sau nu să credeţi, driblingurile „Briliantului” şi jocul colegilor săi au trezit pasiuni neverosimile, la capătul lumii. Formaţia lui Adrian Mutu, Fiorentina, a primit zilele trecute o invitaţie neobişnuită, semnată de preşedintele de onoare al fan-clubului „viola” din Kathmandu, Karna Sakya, prin care echipa toscană era invitată să dispute un amical în îndepărtatul Nepal, potrivit firenzeviola.it.

„Nepalul a pornit pe calea democraţiei, iar acest vis, de a aduce aici un club atît de prestigios precum Fiorentina, ne va permite să transmitem un mesaj pozitiv restului lumii. Sloganul nostru este „sport în pace”, se arată în invitaţia trimisă de „Viola Club Kathmandu” conducerii clubului din Florenţa. Fondatorul fan-clubului nepalez este un globetrotter şi activist pentru pace originar din Sesto Fiorentino (lîngă Florenţa), Marco Banchelli (foto). Acesta îşi prezintă pe pagina sa de internet ataşamentul faţă de echipa de pe „Artemio Franchi” şi dezvăluie nebănuita pasiune a nepalezilor faţă de Fiorentina, ca şi faţă de echipa naţională a Italiei.

Fan-clubul „viola” din Nepal a luat fiinţă în decembrie 2005 şi ar putea bifa pe această cale primul său succes major, dacă gruparea condusă de Andrea Della Valle va onora invitaţia respectivă.

După cum se ştie, destinaţiile exotice sînt o ţintă predilectă a formaţiilor occidentale în intersezon, evident din considerente financiare. În acest caz, ar fi însă vorba de un gest mai degrabă umanitar şi pacifist, dar şi de popularizarea Fiorentinei pe glob.

Mutu şi ai lui ar putea însă avea unele probleme cu altitudinea. Capitala Nepalului, Kathmandu, gazda eventualului amical, este situată la circa 1.400 de metri înălţime. Opt dintre primele zece vîrfuri muntoase din lume (inclusiv Everestul) se află în Nepal.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: