Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

SERIE A/ Cassano, dezvaluiri incendiare

Controversatul atacant al Sampdoriei, Antonio Cassano, şi-a lansat autobiografia, intitulată sugestiv „Vă voi spune tot”, iar lucrarea face valuri în presa din Italia, Anglia, Spania şi nu numai. În ea, fostul vîrf al lui Romei şi al lui Real Madrid oferă amănunte picante despre viaţa sa personală şi despre certurile avute de-a lungul carierei cu o serie de antrenori, dar şi cu coechipierii. Tabloidele britanice s-au oprit în primul rînd asupra disputei cu actualul selecţioner al Albionului, italianul Fabio Capello. Cassano şi Capello au fost apropiaţi pe vremea cînd lucrau pe „Olimpico”, dar după mutarea pe „Bernabeu” relaţia s-a deteriorat ireparabil.

„Singurul tehnician cu care nu m-am contrat a fost Eugenio Fascetti, primul meu antrenor, la Bari. Pe Claudio Gentile îl detestam, iar lui Luciano Spalletti i-am spus: Nu antrenezi adunătura de la Udinese, asta nu e casa ta, e casa mea. Iar lui Capello, după ce ne-a pus pe mine şi pe Ronaldo să ne antrenăm toată repriza secundă la Tarragona, i-am zis în vestiar: Eşti un om de nimic, eşti la fel de fals ca banii de la Monopoly. Cît despre Gigi del Neri, nu înţelegeam o iotă din ce spunea”, a dezvăluit Cassano în autobiografia sa.

Jucătorul genovezilor a explicat şi de unde a început faimosul diferend cu căpitanul Romei, Francesco Totti. „Am fost amîndoi invitaţi la show-ul tv al Mariei de Filippi, iar el a plecat acasă cu 80% din suma plătită pentru apariţie.” Totodată, Cassano nu s-a sfiit să admită că a avut între 600 şi 700 de femei, dintre care 20 făceau parte din showbiz. „Sexul şi mîncarea sînt marile mele pasiuni, o combinaţie perfectă.”

Considerat un jucător genial, dar instabil psihic, vîrful Sampdoriei a recunoscut că fotbalul l-a salvat: „Dacă nu aş fi devenit fotbalist, aş fi ajuns un infractor. N-am muncit o zi din viaţă, pentru că nu ştiu să fac nimic!”.

Cassano nu este singurul star din Serie A care şi-a publicat autobiografia. Recent, La Stampa a publicat extrase din biografia lui Buffon, intitulată „Numero Uno”, în care juventinul a mărturisit că a fost pe punctul să se retragă la finele sezonului 2003-2004, din cauza depresiei!

Citeste mai multe!