Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Sergiu Radu: „Următoarele trei meciuri sînt decisive”

Autor a două goluri în ultima etapă din Bundesliga, Sergiu Radu speră să-şi ajute în continuare echipa în lupta pentru evitarea retrogradării

Reporter: Sergiu, după două reuşite în meciul cu Borussia Mönchengladbach, ce îţi propui pentru jocul cu Hamburg?
Sergiu Radu: Golurile din partida de sîmbătă au fost foarte importante atît pentru mine, cît şi pentru Energie Cotbus pentru că am învins o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogaradării. Acum mă gîndesc doar la meciul cu Hamburg, în care trebuie să obţinem cel puţin un punct pentru că HSV este în aceeaşi situaţie cu noi.

Reporter: Energie s-a îndepărtat puţin de poziţiile retrogradabile. Ce şanse aveţi acum să rămîneţi în Bundesliga?
Radu: Avem trei partide foarte grele: cu Hamburg, în deplasare, cu Bochum, acasă şi cu Mainz, afară. Pentru noi aceste meciuri sînt decisive şi nu ne permitem paşi greşiţi.

Reporter: Ai început returul cu o „dublă” şi ai ajuns la cota şase în clasamentul golgheterilor. Cîte goluri vrei să marchezi în partea a doua a campionatului?
Radu: Nu m-am gîndit nici în vară şi nu o fac nici acum. Nu e important cît înscriu eu, vreau doar să rămînem în Bundesliga. Bineînţeles că îmi doresc să dau mai mult de zece goluri în acest campionat, avînd în vedere că am deja şase, dar vom vedea pînă la final ce va fi.

Ovidiu Ionescu

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: