Sergiu Radu si Vlad Munteanu, din nou pe lista marcatorilor

Cele două super staruri de la Energie Cottbus, Vlad Munteanu şi Sergiu Radu, au marcat câte un gol în victoria, 3-2, cu VFL Wolfsburg, şi deja cei doi jucători sunt doriţi la pachet de o formaţie cu pretenţii, Hamburg SV.

Cottbus a început în forţă meciul cu Wolfsburg, a condus cu 3-0 după o oră de joc, goluri Sergiu Radu, Vlad Munteanu şi Kyoro, dar pe final, profitând de relaxarea din jocul gazdelor, oaspeţii au redus din diferenţă printr-o dublă a lui Boakye.

Fără Albert Streit pe teren, Eintracht Frankfurt s-a impus surprinzător, cu 4-2, la Arminia Bielefeld, Amanatidis fiind eroul meciului cu o dublă, FSV Mainz, formaţia lui Marius Niculae, a pierdut clar acasă, 0-3 cu Schalke 04, goluri Kuranyi, Asamoah şi Lincoln, iar Alemannia Aachen, cu Laurenţiu Reghecampf integralist, a pierdut cu 0-1 la FC Nurnberg, gol Pagenburg.

În celelalte partide, VFB Stuttgart a învins cu 2-1 pe Hannover, goluri Hilbert şi Zuraw, autogol, respectiv Cherundolo, iar Hertha Berlin s-a impus cu 3-1 la VFL Bochum, goluri Gimenez, Gilberto şi Ede, respectiv Gekas.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...