Selecţionerul Poloniei recunoaște supremația Franței! Cele două joacă în optimi la Cupa Mondială 2022

Selecţionerul naţionalei Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a declarat că echipa sa are a doua șansă în meciul din optimile Cupei Mondiale 2022 împotriva Franței.

Polonia şi Franţa se vor duela duminică în optimile de finală ale CM 2022 din Qatar, pe Al Thumama Stadium din Doha, de la ora 17:00.

Selecţionerul Poloniei recunoaște supremația Franței

„Am căutat să identificăm slăbiciuni la echipa Franţei şi nu am găsit. Dar fiecare formaţie are faze în joc în care greşeşte. Va trebui să profităm de asta şi să punem presiune pe ei tot timpul ca să comită aceste greşeli. Dacă îi vom învinge pe campionii en-titre, ne putem numi campioni mondiali pentru o clipă. Trebuie să ţinem cont că ei au jucători foarte rapizi, în special pe aripi”, a spus Michniewicz.

Atacantul Arkadiusz Milik a afirmat că principalul obiectiv va fi „anihilarea” lui Mbappe, la Cupa Mondială 2022, care pune mereu în dificultate apărarea echipelor adverse prin rapiditatea sa în joc: „Nu ştiu, ar trebui să avem un scuter pentru a ne ţine după Mbappe. Este greu să-l prinzi din urmă când porneşte într-un sprint”.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...