Selecţionerul Iordănescu, după Kosovo – România: Echipa a arătat că are caracter

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat că naţionala României a obţinut un punct muncit cu Kosovo, scor 0-0, în preliminariile Euro-2024 și consideră că tricolorii au arătat că au caracter.

“Nu am simţit că a fost ziua mea, era cel mai puţin important lucru. Este un punct muncit, obţiinut cu mult angajament. Este un rezultat important, îmi felicit băieţii.

Am gândit jocul pentru 3 puncte, ştiam că va fi dificil, am avut şi plasa de siguranţă de a lua doar un singur punct.

Am vrut să fim mai proactivi, dar a trebuit să ne repoziţionăm. am schimbat vreo trei jucători ca să ne adaptăm la condiţiile de joc. Echipa a răspuns bine.

Sigur, Dumnezeu stabileşte vremea, dar gazdele nu au făcut eforturi pentru tetern. Echipa a arătat că are caracter, că ştie să sufere şi încet-încet formăm un grup bun.

Provocarea va fi următoarea deplasare şi recuperarea pentru meciul cu Elveţia. Am avut ceva emoţii să-l expun pe Ianis Hagi pe terenul ăsta. M-am bucurat că a intrat bine”, a spus Iordănescu la Antena 1.

Echipa naţională a României a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...