Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Selectionata Bucurestiului vs Bristol

Selecţionata de rugby a Bucureştiului va juca în această seară de la ora 21.30 ultimul meci din ediţia 2006 – 2007 a Challenge Cup. Băieţii lui Marin Moţ vor întâlni echipa Bristol din Anglia. în acest moment românii ocupă locul 3 în grupă, cu 8 puncte.

Selecţionata de rugby a Bucureştiului joacă în această seară în Anglia împotriva lui Bristol ultimul meci din această ediţie a Challenge Cup.

în acest moment, echipa lui Marin Moţ ocupă locul trei în grupă cu 8 puncte, unul mai mult decât Bayonne, ultima clasată.

Antrenorii României s-au confruntat şi de această dată cu probleme, fiind nevoiţi să facă şapte schimbări faţă de echipa care a jucat în deplasarea de la Bayonne, scor 31-38.

Totuşi, Moţ se poate baza în acest meci pe Florin Vlaicu şi Danuţ Dumbravă, reveniţi după accidentările din sezonul trecut. Meciul va începe în această seară de la ora 21.30.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: