Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Selecţionerul Franţei mizează pe mâna ofensivei in meciul cu Argentina

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech merge pe mâna ofensivei în duelul cu Argentina. Vicecampioana mondială are în lot 4 atacanţi de calibru şi speră la un meci cu multe goluri în poarta sud-americanilor.

David Trezeguet, Djibril Cisse, Nicolas Anelka şi Thierry Henry sunt vârfurile lui Domenech pentru amicalul cu Argentina de la Paris.

Cisse a revenit printre internaţionali după ce şi-a fracturat piciorul şi a lipsit o lungă perioadă de pe gazon. Franţa nu duce însă lipsă de accidentări. William Gallas şi Philippe Mexes nu vor juca împotriva naţionalei argentiniene, iar Patrice Evra şi Mathieu Flamini au fost totuşi convocaţi chiar dacă nu sunt complet refăcuţi.

Pentru Trezeguet, meciul cu Argentina este unul special, el fiind numărul trei pe lista celor mai buni marcatori ai Franţei după Platini şi Henry. Trezeguet a crescut chiar în Argentina şi ar putea înscrie contra pumelor al 34-lea său gol la naţională.

Franţa şi Argentina au jucat ultimul meci direct în 1986, 2-0 pentru europeni, tot la Paris.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: