Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Se bate recordul pe Arena Națională? Număr neașteptat de copii la meciul România – Norvegia

Meciul România – Norvegia este aproape să bată recordul de spectatori la un meci pe care UEFA l-a declarat „cu porţile închise”.

UPDATE Cu 4 ore înaintea termenului de înscriere pentru bilete gratuite la România-Norvegia, sunt înscrişi 26.414 copii sub 14 ani şi însoţitori pentru a susţine naţionala de pe stadion.

„Până la această oră, 20.168 de copii şi însoţitorii lor s-au înscris pentru a susţine tricolorii la România-Norvegia! Partida din 15 noiembrie, ora 21:45, Arena Naţională, e aproape de a intra în istorie! Asta pentru că recordul all-time privind numărul de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000. Împreună putem arăta Europei ce înseamnă pasiunea pentru fotbal şi cât de mare e dragostea românilor pentru echipa naţională! Mai avem nevoie de 2.000 de înscrieri pentru a bate recordul!”, se arată pe site-ul FRF.

Recordul UEFA datează de luna trecută, când la partida Partizan Belgrad – AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor. Există șanse mari ca recordul să fie doborât pe Arena Națională, întrucât înscrierile se termină la sfârțitul zilei de azi.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: