Scolari: Barca este echipa ideala pentru Ronaldo

Selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, este de parere ca a sosit timpul ca Ronaldo sa pararaseasca Manchester United, si crede ca cea mai buna mutare pentru tanarul jucator ar fii la Barcelona. Jucatorul in varsta de 22 de ani, are un sezon excelent la Manchester, atragand atentia marilor cluburi din Spania, care sunt gata sa ofere pentru el 60 de milioane de euro.

„Etapa de formare a sa ca jucator este pe sfarsite si sunt sigur ca Ronaldo este pregatit pentru o schimbare de decor. Barcelonei i-ar face placere sa il aiba in echipa deoarece Cristiano si Ronaldinho s-ar complementa perfect, amandoi sunt jucatori de exceptie, cu calitati diferite”, a decalarat Scolari pentru cotidianul The Sun.

„Pentru Cristiano, clima din Barcelona ar fii foarte importanta, ziele sunt insorite si rar este la fel de frig ca in Anglia. E un lucru care il poate motiva pe un jucator sa dea totul la antrenamente si la meciuri”.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...