Schalke schiopateaza serios

Aflată pe ultimul loc din Bundesliga în urmă cu câteva etape, Hamburg SV a urcat deja pe locul 10 după o serie excepţională de victorii.

Ultima victimă a celor de la Hamburg a fost chiar Schalke 04, încă lidera la zi din Bundesliga, o formaţie care este într-o evidentă scădere de formă.

Cu un portar, Frank Rost, în mare formă, şi cu mijlocaş olandez de mare eficienţă, gol şi pasă de gol pentru Rafael Van Der Vaart, Hamburg s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Schalke, reuşitele din final ale lui Van Der Vaart şi Ivica Olic au fost singurele şuturi pe poartă ale oaspeţilor şi au venit după ce gazdele au ratat şase mari ocazii.

Schalke a început cu Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, D. Rodriguez (Ozil 75) – Ernst, Bajramovic – Hamit Altintop (Sven Larsen 70), Halil Altintop (Bonish 81), Kobiashwili – Kuranyi, în timp ce Hamburg a răspuns cu Rost – Abel, Reinhardt, Mathijsen, Atouba – Demel (Mahdavikia 59), Van Der Vaart (Wicky 80), Jarolim – Trochowski (Sanogo 73), Laas – Olic.

Schalke continuă să fie lideră în Germania, cu patru puncte mai mult decât Stuttgart şi şase decât Bremen, iar Hamburg a urcat pe locul 10 şi este la nouă puncte de o calificare în cupele europene şi la 16 puncte de podium.

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...