Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Schalke schiopateaza serios

Aflată pe ultimul loc din Bundesliga în urmă cu câteva etape, Hamburg SV a urcat deja pe locul 10 după o serie excepţională de victorii.

Ultima victimă a celor de la Hamburg a fost chiar Schalke 04, încă lidera la zi din Bundesliga, o formaţie care este într-o evidentă scădere de formă.

Cu un portar, Frank Rost, în mare formă, şi cu mijlocaş olandez de mare eficienţă, gol şi pasă de gol pentru Rafael Van Der Vaart, Hamburg s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Schalke, reuşitele din final ale lui Van Der Vaart şi Ivica Olic au fost singurele şuturi pe poartă ale oaspeţilor şi au venit după ce gazdele au ratat şase mari ocazii.

Schalke a început cu Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, D. Rodriguez (Ozil 75) – Ernst, Bajramovic – Hamit Altintop (Sven Larsen 70), Halil Altintop (Bonish 81), Kobiashwili – Kuranyi, în timp ce Hamburg a răspuns cu Rost – Abel, Reinhardt, Mathijsen, Atouba – Demel (Mahdavikia 59), Van Der Vaart (Wicky 80), Jarolim – Trochowski (Sanogo 73), Laas – Olic.

Schalke continuă să fie lideră în Germania, cu patru puncte mai mult decât Stuttgart şi şase decât Bremen, iar Hamburg a urcat pe locul 10 şi este la nouă puncte de o calificare în cupele europene şi la 16 puncte de podium.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: