Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Sârbul Novak Djokovici a câştigat turneul de la Abu Dhabi

Djokovici s-a impus în trei seturi, scor 6-7 (4/7), 6-3, 6-4, urmând să primească din partea organizatorilor un premiu în valoare de 250,000 de dolari (190,000 euro). Adversarul din finală al sârbului, spaniolul Nicolas Almagro, a participat la competiţie în locul conaţionalului său Rafael Nadal, care va rata, de asemenea, şi Australian Open.

La competiţia de la Abu Dhabi au participat Novak Djokovici, Andy Murray, David Ferrer, Tomas Berdych, Janko Tipsarevici şi Nicolas Almagro.

„Nole” este principalul favorit şi la Australian Open, competiţie care se va disputa în perioada 14-27 ianuarie 2013. Sârbul, care l-a învins anul trecut pe Rafa Nadal în finala turneului de Mare Şlem, este favoritul caselor de pariuri, urmat de Andy Murray şi Roger Federer. Cu şanse bune este cotat şi argentinianul Juan Martin Del Potro.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: