Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Sarapova si-a confirmat prezenta la Roland Garros

Rusoaica Maria Sarapova (20 de ani), proaspat revenita dupa o accidentare, si-a confirmat prezenta pe tablourile de la Roland Garros, al doilea turneu de tenis de Grand Slam al anului. Informatia a fost facuta publica pe site-ul oficial al sportivei. „Sint foarte fericita sa revin pe terenul de tenis. Sint refacuta complet si voi incerca sa cistig cel de-al treilea turneu de Grand Slam din cariera”, a afirmat Sharapova. Numarul 2 in clasamentul WTA a cistigat pina in prezent doua competitii de Grand Slam, primul in 2004, la Wimbledon, iar al doilea anul trecut la US Open. Pina in prezent, doua jucatoare si-au anuntat absentele, Martina Hinghis din Elvetia si Evghenia Linetkaia din Rusia. La masculin, trei tenismani nu vor participa la competitia de la Paris. Este vorba de thailandezul Paradorn Srichaphan, germanul Nicolas Kiefer si croatul Mario Ancici. Roland Garros se va disputa in perioada 27 mai – 10 iunie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: