Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Sanmartrean nu a primit inca permisul de munca

Mijlocasul roman Lucian Sanmartean nu a primit inca permisul de munca, astfel incat el nu poate evolua pentru noua sa echipa, FC Utrecht.  

Jan Willem van Dop, presedintele lui FC Utrecht, a declarat pentru site-ul oficial al clubului olandez ca echipa sa are mare nevoie de jucatorul roman.

„Speram ca instantele responsabile sa dea curs cererii noastre cu privire la Sanmartean, pentru ca avem nevoie de acest jucator pâna la sfârsitul sezonului, mai ales ca urmare a accidentarilor si plecarilor din lotul nostru”, a declarat Jan Willem van Dop.

Internationalul român, care a jucat ultima oara la Panathinaikos Atena, a semnat un contract valabil pentru restul sezonului, cu o optiune de prelungire a întelegerii pe înca doua sezoane.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: