Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Sânge vienez la zilele Craiovei

„Sânge vienez” este ce-a de-a doua operă pusă în scenă la Craiova ale cărei costume sunt semnate Cătălin Botezatu. „Sânge vienez” se va juca duminică pe scena Operei Române Craiova și este considerată un adevărat succes artistic. „Opera Română Craiova îi felicită şi le mulţumeşte tuturor celor ce au făcut posibil acest spectacol extraordinar! Îi felicită pe regizorul Rareş Zaharia, scenografa Barbara del Piano, maestrul dirijor Alexandru Iosub, coregraful Răzvan Mazilu, designerul Cătălin Botezatu, artiştii ce au încântat cu talentul lor publicul, dar şi pe toţi cei din spatele scenei, cei pe care publicul nu îi vede, dar a căror muncă o admira ori de câte ori un spectacol se pune în scenă. Vă mulţumim pentru dăruirea cu care aţi creat „Sânge vienez”, a declarat Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova. Piesa face parte dintr-un program amplu pus la cale de administrația locală pentru a serba zilele orașului candidat la titlul de Capitală Culturală Europeană. Astfel, în Cetatea Banilor se adună nume celebre: Partizan și Timpuri Noi urcă pe scenă la Casa Studenților într-un festival pe care oltenii l-au numit „Rockomotiva“, iar Horia Brenciu, Alex Velea și Loredana împart în acest week-end scena din centrul orașului, vegheată de statuia lui Mihai Viteazul. Toate manifestările poarta sigla Asociației Craiova Capitală Cultural Europeană 2021.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: