Săndoi, după înfrângerea cu Ucraina: Probabil 99 la sută competiţia se încheie pentru noi

Selecţionerul naţionalei de tineret Emil Săndoi a afirmat că în proporţie de 99 la sută Campionatul European s-a încheiat pentru România.

“Un joc în care am avut posibilitatea să deschidem scorul, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Am avut situaţiile noastre, oportunităţile noastre. La gol nici nu vreau să mă gândesc.

Nu am închis poarta mai devreme…a fost un gol incredibil, norocos pentru el.Nu mă gândesc la miracole, parcă şi conjuctura în care au fost toate….

Să iei un asemenea gol. Îmi pare rău şi de programul avut…întâlnim Spania în primul joc…aş fi vrut să fie în ultimul joc. Toate celelalte echipe au dus campanii de calificare, au simţit forţa adversarilor.

Nivelul a fost mai ridicat decât aşteptările avute înainte de acest turneu. Parcă toate s-au adunat, dar ăsta e fotbalul.

Probabil 99 la sută competiţia se încheie pentru noi. Câteva momente cheie au făcut diferenţa. Ăsta e marele meu regret. “, a declarat Emil Săndoi.

Selecţionerul nu se teme de faptul că fanii i-au cerut demisia:” În fotbal trebuie să ai noroc uneori. Dacă nu am în fotbal, îmi doresc să am în viaţă”.

Tricolorii mici au pierdut meciul cu Ucraina, scor 0-1, după ce au fost învinşi şi de Spania, scor 0-3.

În ultimul meci din grupă, România joacă, marţi, cu Croaţia.

Stiri recente

Sfaturi și recomandări pentru controlul tensiunii arteriale

Tensiunea arterială este un parametru pe care medicii recomandă să îl monitorizăm cu atenție, el fiind un bun indicator...