Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Sahtior l-a vandut pe Julius Aghahowa

Campioana Ucraienei a fost de acord sa il vanda pe atacantul nigerian in varsta de 24 de ani, englezilor de Wigan Athletic.

„Aghahowa a jucat pentru noi 7 ani si cred ca este timpul ca el sa joace in alta tara. El a vrut sa joace in Anglia, si noi am decis sa ii indeplinim dorinta. Jucatorul este acum in Anglia pentru a stabili toate detaliile contractului sau cu Wigan”, a spus antrenorul celor de la Sahtior, romanul Mircea Lucescu.

Şahtior a refuzat să precizeze care este suma de transfer a lui Aghahowa, jucător achiziţionat în anul 2000, de la Esperance Tunis, pentru mai puţin de 4 milioane dolari, însă presa ucraineană vorbeşte de aproximativ 7 milioane dolari.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: