Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Sabau: Este o mare victorie

Tehnicianul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, a spus la finalul partidei cistigate in fata Stelei, scor 2-0, ca este mindru de baietii pe care ii antreneaza, dar inca pastreaza un gust amar de la infringerea de saptamina trecuta de la Vaslui, cind fostul international considera ca rezultatul a fost hotarit in afara stadionului.

„Imi pare rau ca inca se recurg la asemenea mijloace. Oricum eu sint foarte fericit pentru rezultatul de astazi obtinut cu multa munca si seriozitate, care ulterior au fost rasplatite. Noi avem obiectiv sa terminam in primele opt, dar daca reusim ceva mai bun este binevenit. Am avut un public minunat desi jumatate a tinut cu Steaua. Sper ca l-am multumit, de asemenea ii dedic victoria si lui Jean Padureanu”, a conchis Sabau.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: