Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ryan Babel: Visez sa joc la Arsenal

Atacantul formatiei Ajax Amsterdam, Ryan Babel, a declarat vineri ca ar fi incantat sa evolueze in Anglia, la Arsenal Londra, sub comanda lui Arsene Wenger.

„Ar fi un vis sa ma antrenez sub comanda lui Arsene Wenger. De mic tin cu Arsenal. Ambianta, stilul de joc, totul este minunat acolo. Probabil, Premier League este cel mai bun campionat din lume. Il cunosc foarte bine pe Robin Van Persie, care este o persoana minunata si cu care am schimbat dese mesaje. El ma tine la curent cu ce se petrece in Anglia, iar eu il informez despre ce se mai intampla in Olanda”, a declarat Babel.

Babel, aflat in prezent la Campionatul European Under 21, este una dintre prioritatile lui Arsene Wenger, care a facut o oferta de noua milioane de euro pentru atacantul lui Ajax Amsterdam. Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat despre jucatorul sau ca este „noul Thierry Henry”.

Ryan Babel, care va implini 21 de ani in luna decembrie, si-a facut debutul in echipa lui Ajax in aprilie 2004, intr-un meci cu Den Haag. Atacantul a bifat 14 meciuri in nationala Olandei, reusind sa inscrie de patru ori.

 

Citeste mai multe!