Ruud Van Nistelrooy s-ar putea intoarce la PSV

0
92

Atacantul olandez Ruud Van Nistelrooy (foto) este pe picior de plecare de la Real Madrid şi s-ar putea întoarce la PSV Eindhoven, formaţia care practic l-a lansat în fotbalul mare.

Ruud Van Nistelrooy, unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Europa ultimilor ani, nu a dat randamentul scontat la Real Madrid şi are mari şanse să părăsească clubul spaniol la vară când Realul va începe reconstrucţia.

Dacă mai multe voci spun despre Van Nistelrooy că ar putea reveni în Anglia, poate chiar la Manchester United, ultima veste anunţă o posibilă revenire a lui Van Nistelrooy chiar în Olanda natală, la PSV Eindhoven, clubul care l-a lansat în fotbalul mare şi unde ar vrea să-şi încheie cariera.

Van Nistelrooy, aproape 31 de ani, este dorit cu insistenţă de antrenorul lui PSV Eindhoven, Ronald Koeman, care ar putea miza pe viitorul sezon de Liga Campionilor pe un cuplu de atac de vis, Ruud Van Nistelrooy – Patrick Kluyvert.

Ruud Van Nistelrooy a început fotbalul profesionist la Den Bosch şi a mai trecut pe la SC Heerenveen înainte să devină o vedetă la PSV Eindhoven şi să ajungă la Manchester United sau Real Madrid.

Atacantul a marcat 198 de goluri în 339 de meciuri pentru echipele de club pe la care a trecut şi 28 de goluri în 54 de selecţii la naţionala Olandei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here