RUPTURA/ DICA ARATA PUMNUL: “Nu mai suport, vreau sa plec!”

0
167

Atacantul Nicolae Dică a declarat că vrea să plece de la echipa Steaua în această vară, săturându-se de injuriile aduse de fanii vicecampioanei.

“E normal când ai mulţi ani într-un loc să doreşti altceva, o nouă provocare. La mine e mai greu să mai stau vreo 10 ani la Steaua. Mirel Rădoi are alt statut, el este iubit de jucători, la el e altceva. Eu am jucat la Steaua patru ani şi parcă nu am făcut nimic pentru Steaua. Mi s-a luat să fiu înjurat de publicul din Ghencea. Nu există explicaţie logică. Atâta timp cât suporterii te injură… Eu joc de 4 ani, am dat atâtea goluri la echipă şi mă înjură mereu şi alţii dau câte 2-3 goluri şi sunt aplaudaţi. Nu ştiu ce să mai gândesc şi eu, sper să plec în această vară”, a spus Dică, citat de sport.ro


“Nu pot să vorbesc ceva dacă mă duc undeva, dacă nu ştiu. Nu am fost contactat de nimeni. Dacă CFR este o variantă? Atâta timp cât o echipă mă doreşte există orice variantă, pentru că te duci acolo unde eşti dorit. Eu sunt jucătorul Stelei şi nu ştiu de nicio ofertă. Mai am contract cu Steaua pâna în 2012″, a completat Dică.

Reacţiile suporterilor la dorinţa lui Dică de a pleca din Ghencea au fost împărţite, unii dintre ei acuzându-l pe decarul Stelei că vrea să părăsească formaţia pentru a se transfera la rivala CFR Cluj, alţii fiind de acord că Dică şi-a făcut datoria faţă de Steaua si este cazul să facă pasul spre un campionat mai puternic.