Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Rulmentul Brasov, in optimile Cupei EHF

Echipă feminină de handbal Rulmentul Braşov a învins duminică seară pe Handbold Copenhaga cu 25-17 în manşa a doua a turului trei al Cupei EHF şi s-a calificat mai departe cu scorul general de 54-41.

Deşi a avut în faţă adversare redutabile precum Mette Sjoberg, Anita Bulath, Christina Andersson, Sara Eriksson, Sara Holmgren sau Tine Mikkelsen, formaţia antrenată de Mariana Târcă a dominat clar dubla cu puternica rivală din Danemarca şi s-a calificat en-fanfar în optimile de finală ale Cupei EHF.

în returul de la Braşov, aflată la adăpostul celor cinci goluri avantaj încă din tur, Rulmentul a început furtunos, conducând cu 6-2 la un moment dat, dar pe finalul primei reprize, Cristina Neagu şi colegele sale au început un concurs de ratări incredibile astfel că la pauză scorul a fost doar 10-8 pentru formaţia noastră.

Muştruluite bine pe durata pauzei, elevele Marianei Târcă şi-au dat drumul la joc în partea a doua şi au marcat gol după gol, în special prin extrema Elena Avădanii, iar cum Ionica Munteanu şi Mihaela Crăcană au închis poarta, Rulmentul Braşov a învins clar pe Handbold Copenhaga, 25-17, şi s-a calificat în turul următor.

La tragerea la sorţi de marţi, de la Viena, printre posibilele adversare ale Rulmentului sunt formaţii precum Bayer Leverkusen, Olsan Elda Prestigio, Ikast, Kiskunhalas, Debrecen, Zvezda Zvenigorod, Lokomotiv Zagreb, Metz sau Anagennisi.

Citeste mai multe!