Rugby/Absentii de la Romania – Georgia

Se apropie meciul Romania – Georgia, cel care deschide editia 2007-2008 a Cupei Europene a Natiunilor pentru noi. “Stejarii” intra luni, 29 noiembrie, in cantonament, insa cu 4 jucatori mai putin decat si-ar fi dorit antrenorii formatiei noastre.

Absentii din lot sunt Alex Manta, Ionut Dimofte, Ioan Teodorescu si Catalin Dascalu, ultimii trei fiind accidentati chiar foare recent, in partidele Selectionatei Bucurestiului din Challenge Cup. Sunt 28 de jucatori in lotul cu care echipa noastre se pregateste sa-i infrunte pe gruzini, intre cei convocati aflandu-se experimentatii Balan, Mavrodin, Tincu, Socol, Petre, Tonita, Corodeanu, Gontineac sau Brezoianu, alaturi de mai tinerii Ursache, Macovei, Vlaicu sau Fercu. O alta absenta importanta este Cosmin Ratiu, insa despre acesta se stia de ceva vreme ca nu este apt de joc si nici nu a fost inclus pe lista initiala de convocati.

Reunirea echipei noastre este programata asadar luni, 29 ianuarie, la Hotel Parc. Marti si miercuri vor fi zilele de antrenament, sedintele de pregatire urmand sa se desfasoare pe stadionul Tineretului, dimineata si seara. Joi este zi libera, iar vineri va avea loc antrenamentul capitanului, pe stadionul Ghencea.

Partida Romania – Georgia se joaca sambata, 3 februarie pe stadionul Ghencea. Meciul va incepe la ora 13:30 si va fi transmis in direct de TV Sport. Intrarea la teren este libera, iar brigada de arbitri va fi una din Irlanda, cu Colin Stanley la centru, ajutat de Alan Rogan si David Wilkinson.

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...