Rugby: Steaua a invins la scor Universitatea Cluj

În primul meci din etapa a 17-a a Diviziei Naţionale de rugby, Steaua Bucureşti, campioana naţională en-titre, s-a distrat cu Universitatea Cluj, formaţie pe care a învins-o cu 77-9.

Echipa lui Marin Moţ, care profitând de starea precară a adversarului a menajat mai mulţi titulari, a dominat copios meciul şi a condus la pauză cu 43-6 pentru a se impune în final cu 77-9, oaspeţii nereuşind eseul de onoare.

Astfel, cu patru puncte de la victorie plus un punct bonus pentru cel puţin patru eseuri înscrise, Steaua urcă pe primul loc şi aşteaptă meciul de sâmbătă al lui Dinamo de la Constanţa cu Farul pentru a vedea dacă rămâne sau nu lidera Diviziei Naţionale.

În celelalte meciuri din etapa a 17-a a Diviziei Naţionale, Universitatea Remin Baia Mare primeşte replica lui Contor Group Arad în ceea ce pare a fi derbiul etapei, Politehnica Iaşi merge fără griji la CSM Bucovina Suceava, Olimpia Bucureşti merge fără griji la Rulmentul Bârlad în timp ce în derbiul retrogradării, CSM Timişoara joacă acasă cu Ştiinţa Petroşani.

Tot sâmbătă se reia şi Divizia A a campionatului naţional de rugby cu derbiul bucureştean dintre Metrorex şi Rugby Club Griviţa dar şi cu partide precum CFR Braşov – Spartan Oradea, Sportul Studenţesc – Arpechim Piteşti şi Constructorul Constanţa – Callatis Mangalia.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...