Rugby / Schimbare de lider in Liga Nationala

0
128

Intr-o restanţă din campionatul naţional de rugby, Dinamo Bucureşti s-a impus la scor, 111-11, în faţa Universităţii Cluj şi a trecut cel puţin pentru moment pe primul loc în faţa marii rivale, Steaua.

Venită fără 11 jucători, toţi accidentaţi, şi după o altă înfrângere cu Dinamo, 6-85, Universitatea Cluj a făcut figuraţie în restanţa de la Bucureşti cu Dinamo şi de această dată a pierdut la exact 100 de puncte, 11-111.

Cum dinamoviştii au câştigat şi punctul bonus, ei au trecut pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale cu 72 de puncte după 16 etape, ei fiind urmaţi de Steaua, 69 de puncte, şi Contor Group Arad, 61 de puncte.

De partea cealaltă, fără mari speranţe de a-şi îmbunătăţi locul din clasament, U. Cluj joacă un nou meci la Bucureşti, vineri, cu campioana Steaua iar şansele de a evita un rezultat dezastru sunt minime în condiţiile în care ardelenii au lotul în pioneze.

Sâmbătă, în celelalte partide din etapa a 17-a, Dinamo joacă la Constanţa cu Farul, Contor Group Arad joacă la Baia Mare cu Universitatea Remin, Bucovina Suceava primeşte replica lui Poli Iaşi, Olimpia Bucureşti merge la Bârlad pentru a juca cu Rulmentul iar CSM Timişoara primeşte replica Ştiinţei Petroşani.