Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Rugby / Santamans: Meciul cu Georgia ne va arata la ce nivel ne aflam

Cu doar doua zile inainte de jocul cu Georgia din deschiderea editie 2007-2008 a Cupei Europene a Natiunilor, oficialii formatiei noastre au organizat o conferinta de presa in care s-a vorbit despre jocul de sambata.

Daniel Santamans, antrenorul echipei noastre, a vorbit despre importanta partidei in ansamblul ei, nu neaparat in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. „CEN-ul este o competitie care se disputa in doi ani, iar noi peste cateva luni avem Cupa Mondiala. Este un joc important pentru ca ne da sansa sa vedem la ce nivel suntem. Trebuie sa pregatim cat mai bine competitia mondiala, dar si sa le aratam georgienilor ca le suntem superiori si ca nu pot sa castige la noi acasa. La acest joc, spre exemplu, francezii vor fi cu ochii pe noi, pentru ca ei joaca impotriva Georgiei la CM si au jucat si cu noi acum cateva luni. In plus, avem oportunitatea de a vedea la lucru jucatorii care au sanse sa mearga la Cupa Mondiala. In Franta vor ajunge doar 30 de rugbysti, batalia este mare, asa ca fiecare trebuie sa aiba sansa de a juca si de a impresiona”.

Inaintea jocului de sambata cu Georgia, „stejarii” au tinut sa transmita un mesaj prin vocea capitanului Sorin Socol. „Vreau sa multumesc publicului care a fost pana acum alaturi de noi. Fara ei nu cred ca am fi reusit multe lucruri. Ii asteptam si sambata la stadion si vor vedea un meci in care Romania joaca fara retineri, la victorie”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: