Rugby / Santamans: Meciul cu Georgia ne va arata la ce nivel ne aflam

0
105

Cu doar doua zile inainte de jocul cu Georgia din deschiderea editie 2007-2008 a Cupei Europene a Natiunilor, oficialii formatiei noastre au organizat o conferinta de presa in care s-a vorbit despre jocul de sambata.

Daniel Santamans, antrenorul echipei noastre, a vorbit despre importanta partidei in ansamblul ei, nu neaparat in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. “CEN-ul este o competitie care se disputa in doi ani, iar noi peste cateva luni avem Cupa Mondiala. Este un joc important pentru ca ne da sansa sa vedem la ce nivel suntem. Trebuie sa pregatim cat mai bine competitia mondiala, dar si sa le aratam georgienilor ca le suntem superiori si ca nu pot sa castige la noi acasa. La acest joc, spre exemplu, francezii vor fi cu ochii pe noi, pentru ca ei joaca impotriva Georgiei la CM si au jucat si cu noi acum cateva luni. In plus, avem oportunitatea de a vedea la lucru jucatorii care au sanse sa mearga la Cupa Mondiala. In Franta vor ajunge doar 30 de rugbysti, batalia este mare, asa ca fiecare trebuie sa aiba sansa de a juca si de a impresiona”.

Inaintea jocului de sambata cu Georgia, “stejarii” au tinut sa transmita un mesaj prin vocea capitanului Sorin Socol. “Vreau sa multumesc publicului care a fost pana acum alaturi de noi. Fara ei nu cred ca am fi reusit multe lucruri. Ii asteptam si sambata la stadion si vor vedea un meci in care Romania joaca fara retineri, la victorie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here