Rugby / Romania vrea sa razbune Spania

Selecţionata de rugby a României joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 14.00, cu Spania în etapa a doua a ediţiei 2007-2008 a Cupei Europene a Naţiunilor.

Formaţia noastră are de luat o revanşă după ce în prima rundă a pierdut pe teren propriu cu Georgia, 17-20, după unul din cele mai slabe jocuri făcute de echipa noastră în ultima perioadă.

Jocul cu Spania vine la fix pentru a obţine o victorie de moral însă important este ca echipa noastră să câştige cu o diferenţă de scor cât mai mare pentru a demonstra că este pe drumul cel bun pentru Cupa Mondială din toamnă.

Meciul România – Spania se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Ghencea II .
Robert Antonin, Daniel Santamans şi George Sava, au anunţat deja echipa de start, România urmând a juca cu:

15. Iulian Dumitraş – 14. Cătălin Fercu, 13. Cătălin Dascălu, 12. Romeo Gontineac, 11. Gabriel Brezoianu – 10. Dănuţ Dumbravă, 9. Vali Calafateanu – 7. Cosmin Raţiu, 8. Ovidiu Toniţa, 6. Costică Merşoiu – 5. Petre Cristian, 4. Sorin Socol (cpt.) – 3. Silviu Florea, 2. Marius Tincu, 1. Cezar Popescu.

După 20-43 anul trecut în Spania, ibericii nu-şi fac mari speranţe pentru meciul de la Bucureşti mai ales că aceştia au doar doi jucători mai cunoscuţi în lot, Guillermo Barcena de la Stade Francais şi Cyril Hijar de la Albi.

Spania: 15. Pedro Martin – 14. Rafael Alvarez, 13. David Mota, 12. Javier Canosa, 11. Juan Cano – 10. Manuel Olivares, 9. Pablo Feijoo – 7. Alfonso Mata, 8. Ivan Criado, 6. Cyril Hijar – 5. Sergio Souto, 4. Guillermo Barcena – 3. Javier Salazar, 2. Mathieu Cidre, 1. Manuel Serrano.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...