Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Rugby / Johnny Wilkinson revine pe teren

Jucătorul care a adus titlul mondial Angliei în 2003, uvertura Johnny Wilkinson, revine după o lungă absenţă în lumea bună a rugbyului şi va fi titular în meciul din prima etapă a ediţiei 2007 a Turneului celor 6 Naţiuni dintre Anglia şi Scoţia.

Selecţionata Angliei trebuie să arate că anul foarte slab 2006 a fost doar un accident şi, cu mai puţin de un an înainte de startul Campionatului Mondial, este în stare să emite pretenţii la păstrarea titlului.

Conducerea tehnică mizează pentru partida de sâmbătă cu Scoţia pe jucători foarte experimentaţi precum aripa Jason Robinson, pilierul Phil Vickery, căpitanul echipei, dar şi pe Johnny „Golden Boot” Wilkinson, uvertura care a adus practic titlul mondial Angliei în 2003 şi care a avut numeroase probleme medicale după acel turneu final.

O altă formaţie care şi-a anunţat formaţia pentru etapa de debut din Turneul celor 6 Naţiuni, Franţa, are mari probleme de efectiv înainte jocului cu Italia şi va miza pe jucători mai puţin folosiţi în ultimii ani precum Clement Poitrenaud, Florian Fritz, David Skrela sau Sebastian Chabal.

Sâmbătă şi duminică se joacă prima etapă a ediţiei din 2007 a Turneului celor 6 Naţiuni la rugby după următorul program: Sâmbătă, Italia – Franţa şi Anglia – Scoţia (ora 18.00, TVR 2), Duminică, Ţara Galilor – Irlanda.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: