Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Rosu, dubla pentru Recreativo Huelva

Internaţionalul român Laurenţiu Roşu (foto) a reuşit duminică seară cel mai bun meci al său din acest sezon de Primera Division marcând două goluri în victoria lui Huelva, 4-2 cu Celta Vigo, deşi a jucat doar în ultimele 30 de minute.

Roşu şi Gabriel Tamaş au fost rezerve în derbiul românilor din Recreativo Huelva – Celta Vigo dar Roşu a intrat la gazde în minutul 61 în atac, în locul lui Florent Sinama Pongolle, şi a devenit eroul meciului.

Introdus la 1-0 pentru Huelva, Roşu a ieşit la rampă când era mai mare nevoie, jucătorul român reuşind o dublă în trei minute, 85-87, când scorul era egal, 1-1. În final Huelva s-a impus cu 4-2, Roşu a fost notat cu 7.4 de specialiştii eurosport.com iar Tamaş a intrat la oaspeţi abia în ultimul minut, în locul lui Canobbio.

Roşu a marcat pentru 2-1 în minutul 85 după o pasă excelentă a lui Uche şi a făcut 3-1 în minutul 87 cu o reluare din apropiere după ce a fost lăsat nemarcat de fundaşii adverşi.

Laurentiu Rosu a fost votat de suporterii echipei sale, pe site-ul oficial, cel mai bun jucator al meciului cu Celta Vigo, adunand 49% din totalul voturilor.

Citeste mai multe!