Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ronaldo nu e de vanzare

Jucatorul lui Manchester United nu este de vanzare pentru nici o suma, conform directorului executiv al clubului englez, David Gill. Despre portughezul in varsta de 21 ani , s-a spus ca este aproape de un transfer la Real Madrid, insa oficialul clubului englez a spus ca oferta de 50 de milioane de euro a madrilenilor, va fii imediat refuzata.

Gill a mai spu: „Nu a fost nici o oferta pentru jucator. Ela semnat un contract cu noi in 2005, si va ramane la Manchester pana in 2010. Vrem ca el sa ramana, si ne vom asigura ca asta se va intampla. Nu are rost sa primim 50, 60, 70 de milioane de euro pentru jucator, daca nu il putem inlocui cu un jucator la fel de talentat. Ronaldo are doar 21 de ani. A vut un sezon extraordinar, si cred ca poate face mai mult de atat”.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: