Ronaldinho va purta la AC Milan triocul cu numarul 80

0
118

Noul jucător al lui AC Milan, brazilianul Ronaldinho, va purta în sezonul viitor tricoul cu numărul 80, deoarece cel cu numărul 10 este ocupat de olandezul Clarence Seedorf, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

AC Milan a prezentat luni echipamentul pentru sezonul viitor, iar surpriza a fost constituită de faptul că Ronaldinho va avea numărul 80, chiar dacă şi-a dorit numărul 10. Nu am cerut niciunui jucător să renunţe la numărul de pe tricou şi nu vom face acest lucru nici cu Seedorf. Ar fi o lipsă de respect, a explicat vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani. Ronaldinho ar mai fi putut alege unul dintre tricourile cu numerele 11 şi 20, dar acesta a dorit să îşi treacă pe spate anul în care s-a născut. 

Formaţia italiană a profitat deja de transferul lui Ronaldinho, iar fanii au comandat 11.000 de tricouri cu numele fostului jucător de la FC Barcelona, chiar dacă noul echipament nu era încă prezentat. Ronaldinho va pleca marţi la Paris, alături de Pato, pentru a se alătura echipei olimpice a Braziliei.

Kaka rămâne la Milan

Galliani a comentat şi situaţia unui alt brazilian din lot, Kaka:Nu există nicio ofertă de 150 de milioane de euro din partea vreunui club. Aceste lucruri sunt legende care se autoalimentează. Mâine poate cineva scrie de 200 de milioane, iar apoi o să se ajungă la 300 de milioane. Ne-au sunat şi de la Real Madrid pentru Kaka, dar jucătorul rămâne cu noi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here