Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ronaldinho va analiza toate ofertele

Ronaldinho va lua in considerare si alte oferte inainte de a semna prelungirea contractuluicu FC Barcelona, a declarat fratele sau si, totodata, impresarul sau, pentru un site brazilian.

Nu sunt probleme intre Ronaldinho si Barcelona, lucrurile merg foarte bine. Dar asta nu inseamna ca nu vom lua in considerare si alte oferte. De exemplu, o echipa din Statele Unite este interesata de serviciile lui”, declarat impresarul starului brazilian.

Sosit la Barcelona in 2003, Ronaldinho este un jucator cheie, contribuind decisiv la trofeele castigate de clubul catalan in ultimii ani.

In trecut, Ronaldinho a mai fost ofertat de Chelsea si Milan.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: