Ronaldinho: “Nu m-am ingrasat”

0
92

Jucatorul Barcelonei, Ronaldinho, a declarat, ieri, dupa meciul cu Athletic Bilbao, scor 3-0, ca a fost foarte afectat de faptul ca presa a scris ca s-ar fi ingrasat si a subliniat ca acest lucru l-a motivat.

“M-a afectat ceea ce s-a scris in ziare, deoarece nu este adevarat. In toate locurile in care ma duceam mi se spunea ca trebuie sa maninc mai putin, asa ca am ajuns sa ma uit in oglinda, dar ma vad bine si mereu am avut grija de mine. Dar totul mi-a folosit ca motivatie si pentru a confirma ca ma simt bine”
, a spus Ronaldinho.

Presa spaniola noteaza ca jucatorul brazilian a facut un meci foarte bun cu Athletic Bilbao, chiar in ziua in care fiul sau Joao a implinit doi ani. De asemenea, jurnalele din Spania scriu ca Ronaldinho si-a dat tricoul jos, dar si-a lasat in jos si sortul “pina la limita pudorii”, pentru a arata ca nu s-a ingrasat.

Forma slaba a lui Ronaldinho a fost pusa de presa spaniola pe seama faptului ca acesta a luat in greutate in ultima perioada, fapt probat prin publicarea unor fotografii in care internationalul brazilian afiseaza un abdomen mai proeminent decit in urma cu citeva luni. In 23 februarie, cotidianul AS si publicatia El Periodico au publicat pe prima pagina fotografii in care balonul de aur din 2005 era la bustul gol, cu un abdomen proeminent, si au cerut ca acestea sa fie comparate cu imagini din urma cu doi sau trei ani, cind starul brazilian avea o silueta “impecabila”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here