Ronaldinho, incert pentru El Clasico

0
94

Brazilianul Ronaldinho, atacantul echipei FC Barcelona, este incert pentru “el clasico” de sâmbătă, când echipa sa va întâlni pe Real Madrid, în etapa a 26-a a Campionatului de fotbal al Spaniei, a anunţat joi clubul catalan.

Ronaldinho “acuză o jenă musculară la coapsa dreaptă” şi nu s-a putut antrena joi, precizează clubul pe site-ul său oficial.

Barca subliniază că participarea vedetei sale în meciul cu Real Madrid va depinde de ceea ce vor arăta examenele medicale în privinţa gravităţii accidentării.

Dacă va declara forfait, internaţinalul brazilian va rata pentru prima dată un clasico, după ce a disputat şapte de la venirea sa la Barcelona, în sezonul 2003-2004. La fiecare din aceste întâlniri, brazilianul a fost determinant în teren.

Cele două eterne rivale din Liga spaniolă vor avea mai puţin chef decât niciodată să câştige acest derby, după ce amândouă au fost eliminate în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

FC Barcelona, campioana en titre, ocupă acum locul 2 în clasamentul campionatului, la un punct de FC Sevilla şi cu 5 puncte în faţa lui Real Madrid, aflată pe locul 4.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here