Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Romania va gazdui un turneu international IRB

în primă a jumătate a lunii iunie, la Bucureşti se va disputa un puternic turneu internaţional de rugby la care vor participa alături de selecţionata României, Georgia, Portugalia sau Uruguay, şi echipele A ale Africii de Sud, Italiei şi Argentinei.

Reprezentanţii IRB au fost în aceste zile în inspecţie la Bucureşti şi s-au declarat încrezătorii că turneul IRB Nations Cup din vară se va disputa în condiţii foarte bune şi va atrage atenţia a numeroşi iubitori de rugby.

Partidele din cadrul turneului organizat sub egida International Rugby Board (IRB) se vor disputa pe stadionul Tineretului, aflat chiar lângă Federaţia Română de Rugby, în timp ce pentru antrenamente vor fi folosite stadioanele prim-divizionarelor din Bucureşti, Steaua, Dinamo şi Olimpia.

Astfel, echipa României va juca o serie de meciuri tari înainte de Cupa Mondială din toamnă, din Franţa, acolo unde echipa noastră face parte dintr-o grupă de foc cu Noua Zeelandă, Italia, Scoţia şi Portugalia sau Uruguay.

AmosNews.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: